grootmeesters
in staal

sinds 1961

Ik wil graag meer weten over jullie diensten!

Wij bellen u direct terug of neem direct contact op

Over ons

Servicepartner voor al uw staal, rvs, aluminium en blankstaal

Maasstaal is al meer dan 50 jaar de servicepartner voor de levering van staal, RVS, blankstaal en aluminium aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland (+/- 100 km van Maastricht), oftewel de Euregio. Wij kennen uw wensen als geen ander.

Ons assortiment is heel gemakkelijk online in te zien. Er kan direct een duidelijke offerte worden aangevraagd. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met ons salesteam.

Ons assortiment

Een uitgebreid online assortiment, gewoon makkelijk!

Maasstaal heeft een uitgebreid assortiment aan staal, RVS, blankstaal en aluminium. Onze staalmeesters hebben de beste kwaliteit geselecteerd en zorgen voor een goede afwerking en aflevering.

Ons assortiment is heel gemakkelijk online in te zien. Er kan direct een duidelijke offerte worden aangevraagd. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met ons salesteam.

Uitbreiding Assortiment.

Wij hebben ons assortiment verder uitgebreid met verzinkte kokers en gelaste buizen.De verzinkte k..

LEES MEER

Wederom uitbreiding van ons assortiment

Wij hebben wederom ons assortiment uitgebreid, onder andere met breed plat t/m 500x30mm, sli..

LEES MEER

Wat is Staal?

Staal is een verzamelnaam voor ijzer-koolstoflegeringen die goed smeedbaar zijn en een beperkte ho..

LEES MEER

Weervast Staal

Wat is Weervast Staal. Weervast staal is een verzamelnaam voor diverse staallegeringen met soortg..

LEES MEER

Blank Staal S235JRC+C

Productieproces Blank staal ontstaat door het warmgewalste staal machinaal uit te rekken. Door he..

LEES MEER

Vacatures

Bekijk onze vacatures

Laadploegmedewerker (25-30 uur p/wk)

De hoofdtaak van de laadploegmedewerker is het laden van de vrachtwagens aan de hand van de klantorders die overdag zijn gereed gelegd door de collega’s van het magazijn. Bij het laden is het van groot belang dat je hierbij nauwkeurig, zorgvuldig, vakkundig en vooral veilig werkt EN goed samenwerkt. Dit om ervoor te zorgen dat de juiste goederen, op de juiste en voorgeschreven wijze en volgorde op de juiste vrachtwagen geladen worden.....

Lees meer

Magazijnmedewerker (39,5uur p/wk)

De hoofdtaak van de magazijnmedewerker is het correct gereedmaken van de orders, het lossen van de ontvangen goederen, ingangscontrole en inruimen van aangeleverde goederen. Het laden van goederen komt incidenteel voor. Maasstaal heeft een assortiment van plm. 1400 verschillende producten. Bij het verrichten van de werkzaamheden is het van groot belang dat je hierbij nauwkeurig, zorgvuldig, vakkundig en vooral veilig werkt EN goed samenwerkt. Dit om ervoor te zorgen dat de juiste goederen, conform de orders in de juiste volgorde worden klaargelegd. De medewerkers van de laadploeg die om 17.00 starten zorgen voor het laden van de vrachtwagens. Alle verplaatsingen van het staal in de loods, het laden en lossen gebeuren met bovenloopkranen. De werkzaamheden vinden plaats op maandag tot en met vrijdag in dagdienst......

Lees meer