GRAND-MAÎTRES
D'ACIER

depuis 1961

Je voudrais savoir plus à propos de vos services !

Nous vous rappellerons immédiatement contactez-nous directement

Let op!

In verband met carnaval zijn wij maandag 28 februari gesloten!

À propos

Votre partenaire de service en matière d’acier, d’acier inoxydable, d’aluminium et d’acier transformé à froid.

Depuis plus de 50 ans, Maasstaal est le partenaire de service pour la livraison d’acier, d’acier inoxydable, d’acier transformé à froid et d’aluminium aux entreprises aux Pays-Bas, en Belgique et en Allemagne (+/- 100 km de Maastricht), ou encore l’Eurorégion. Nous comprenons vos souhaits mieux que personne.

Notre assortiment se consulte très facilement en ligne. De plus, vous pouvez immédiatement demander un devis. Voudriez-vous recevoir plus d’informations à propos de nos produits ? Contactez notre équipe de vente.

Notre assortiment

Un assortiment extensif, en ligne. C’est tout simple!

Maasstaal a un assortiment extensif d’acier, d’acier inoxydable, d’acier transformé à froid et d’aluminium. Nos maîtres d’acier ont sélectionné la meilleure qualité et assurent une bonne finition et livraison.

Notre assortiment se consulte très facilement en ligne. De plus, vous pouvez immédiatement demander un devis. Voudriez-vous recevoir plus d’informations à propos de nos produits ? Contactez notre équipe de vente.

Expansion de l'assortiment.

Nous avons encore élargi notre gamme avec des tubes galvanisés et des tubes soud&eac..

LEES MEER

Qu'est-ce que l'acier?

L'acier est un terme collectif désignant les alliages fer-carbone qui sont facilement mall&..

LEES MEER

l'acier résistant aux intempéries

Qu'est-ce que l'acier résistant aux intempéries? L'acier résistant aux intem..

LEES MEER

Acier vierge S235JRC+C

Processus de production L'acier nu est créé en étirant l'acier laminé..

LEES MEER

Vacatures

Bekijk onze vacatures

Magazijnmedewerker (39,5uur p/wk)

De hoofdtaak van de magazijnmedewerker is het correct gereedmaken van de orders, het lossen van de ontvangen goederen, ingangscontrole en inruimen van aangeleverde goederen. Het laden van goederen komt incidenteel voor. Maasstaal heeft een assortiment van plm. 1400 verschillende producten. Bij het verrichten van de werkzaamheden is het van groot belang dat je hierbij nauwkeurig, zorgvuldig, vakkundig en vooral veilig werkt EN goed samenwerkt. Dit om ervoor te zorgen dat de juiste goederen, conform de orders in de juiste volgorde worden klaargelegd. De medewerkers van de laadploeg die om 17.00 starten zorgen voor het laden van de vrachtwagens. Alle verplaatsingen van het staal in de loods, het laden en lossen gebeuren met bovenloopkranen. De werkzaamheden vinden plaats op maandag tot en met vrijdag in dagdienst......

Lees meer

Chauffeur CE (39,5uur p/wk)

Als chauffeur ben je het spreekwoordelijke visitekaartje van onze organisatie en zorg je ervoor dat onze materialen op een verantwoordelijke en veilige manier bij de klanten bezorgd worden. Onze klanten bevinden zich binnen een straal van 100 KM van Maastricht. Dit betekent dat je in dagdienst werkt, er geen overnachtingen zijn en je elke avond naar huis gaat. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van plm. 7.00 – 16.30 uur. Je start je dag met het controleren en zekeren van je lading. Eenmaal op bestemming aangekomen los je de betreffende materialen, controleer je of alles aanwezig is en zorg je voor een goede afhandeling van de wensen van de klant. De administratieve afhandeling is beperkt tot de afleverbon. ......

Lees meer